»Pershendetje! Dëshironi të bashkoheni me ekipin tonë?«

Apliko tani

Agjentët e call centerit Gjerman folës këtej

Element 1

Hei,ne jemi Cloudworkers!

Ne kërkojmë moderatorë shumë të motivuar dhe të besueshëm të bisedës.

Cloudworkers Ltd u themelua në 2015 dhe sot është një nga kompanitë më të mëdha, më të suksesshme dhe të lulëzuara të moderimit të bisedave që veprojnë në të gjithë botën. Ne u sigurojmë moderatorëve tanë të bisedave me bazë në të gjithë botën mundësinë për të fituar të ardhura të besueshme dhe për tu rritur me ne. E tëra që kërkohet është një kompjuter dhe një lidhje e qëndrueshme në internet.

Benefite ne pune

Gëzoni shumë liri dhe përfitime

Pavarësisht nëse dëshironi të punoni nga shtëpia ose nga ana tjetër e globit - ju zgjidhni kur & ku doni të punoni!

Gjithcka qe kërkohet është një kompjuter, një lidhje e qëndrueshme në internet & aftësi gjuhësore kompetente.

Ne ju garantojmë një të ardhura të rregullta, punësim afatgjatë & mundësi për rritje dhe përparim profesional.

Përshkrimi I punës

Çfarë bëjmë ne dhe si mund të punoni me ne

Moderatorët tanë të bisedave janë të angazhuar në biseda në internet me bazë teksti, në një ose më shumë platforma të komunitetit shoqëror në internet. Krijimi i një përvoje tërheqëse dhe imagjinare për klientët është çelësi i suksesit të kësaj ndërmarrjeje. Moderatorët tanë të bisedave argëtojnë klientët, ndërtojnë raporte dhe zhvillojnë marrëdhënie të qëndrueshme me klientët duke e bërë klientin të ndihet mirë me veten e tyre.

Moderatorëve të bisedës që punojnë me Cloudworkers u ofrohen mundësi fleksibile, emocionuese dhe të pakomplikuara për të shfrytëzuar aftësitë e tyre gjuhësore dhe për të fituar të ardhura të besueshme mujore si një moderator i pavarur i pavarur me pozicione të disponueshme ose me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë baze!

Në mënyrë që të punojnë, moderatorët tanë të bisedave thjesht futen në internet përmes ndërfaqes tonë të bisedës kudo në botë dhe komunikojnë menjëherë me klientët tanë. Moderatorët e bisedave duhet të jenë të hapur për t'u përfshirë në dialog me cilësi të lartë të një natyre të rritur në platformat e ndryshme të bisedave.

Moderatorët e bisedave në Cloudworkers lejohen të vendosin për orët e tyre të punës bazuar në oraret e tyre, duke ju mundësuar që të optimizoni ekuilibrin tuaj të jetës dhe punës.

Duke punuar me Cloudworkers, ndryshe nga kompanitë e tjera atje, do t'ju jepet liria për të punuar "në lëvizje", ndërsa fitoni të ardhura të kthyeshme. Për më tepër, anëtarësimi në ekipin tonë ju siguron përfitime shtesë, besueshmëri dhe qëndrueshmëri që mund të vijnë vetëm nga të qenit një pjesë e ndërmarrjes sonë me përvojë në botë, e vendosur prej kohësh, e respektuar dhe e suksesshme e moderimit të bisedave. Moderatorët tanë mund të presin të përfitojnë dhe të rriten profesionalisht me ndihmën e trajnimit të rregullt dhe të kualifikuar nga ekipi ynë i trajnerëve. Të gjitha ekipet tona të moderatorit të bisedave kanë një pikë kontakti të vërtetë dhe kompetente përmes një drejtuesi të përkushtuar të ekipit për secilën gjuhë përkatëse që kontaktohet lehtësisht përmes telefonit, postës elektronike dhe skype, duke ju mundësuar kështu të keni një përvojë kuptimplotë si pjesë e një ekipi. Kjo qasje na lejon të sigurojmë shërbime dhe përmbajtje me cilësi të lartë për klientët tanë, klientët e tyre dhe, më e rëndësishmja, për të gjithë moderatorët tanë.

Ndërsa është e dobishme që aplikimi juaj të ketë përvojë në fushën e moderatorit të bisedës, NUK është i detyrueshëm dhe edhe nëse nuk keni aspak përvojë, ne e mirëpresim aplikimin tuaj dhe presim të punojmë me për të ndërtuar përvojën tuaj dhe për të përmirësuar aftësitë tuaja profesionale të vendosura në këtë fushë. Të dy, moderatorët tanë me përvojë dhe ata me më pak përvojë janë trajnuar në mënyrë gjithëpërfshirëse nga udhëheqësit e ekipit dhe ekipi i trajnerëve. Për sa kohë që keni një imagjinatë të mirë, mendjehapje dhe përpjekje për t'u përmirësuar, ju keni të gjitha aftësitë kryesore të nevojshme për t'u bërë një moderator i suksesshëm i bisedës. Nëse besoni se i keni këto aftësi, atëherë ne jemi të ngazëllyer që marrim aplikimin tuaj dhe shpresojmë të dëgjojmë nga ju së shpejti!

Disa kolegë nga ekipi ynë, për atë se si është të punosh për Cloudworkers. Thjesht klikoni në listën e dëgjimit ose vizitoni kanalin Youtube !

Cfarë ne presim nga ju

 • PC ose laptop me një lidhje të qëndrueshme në internet.
 • Mundësine për të punuar si Freelancer
 • Mendje e hapur në dialogë për të rritur
 • Drejtshkrim dhe gramatikë kompetente
 • Aftësia dhe gatishmëria për të punuar vetëm 12 orë në javë
 • Të jesh të paktën 18 vjec
 • Një qasje me mendje të hapur, të relaksuar dhe një sens të mirë humori
 • Kapaciteti për tu entuziazmuar dhe stimuluar nga takimet e zakonshme

Çfarë mund të presësh nga ne:

 • Pagesa të shpejta dhe të besueshme në bazë të muajit
 • Orare fleksibel dhe të pavarura
 • Një marrëdhënie pune afatgjatë, e dobishme për të dy palët.
 • Një mjedis pune me reputacion
 • Trajnim gjithëpërfshirës para fillimit të punës.
 • Një pikë kontakti e caktuar personalisht, e cila rregullisht mund të konsultohet dhe këshillojë.
 • Trajnim i rregullt dhe reagime mbi performancën për të ndihmuar zhvillimin tuaj profesional.
 • Paga që është mbi mesataren dhe e orientuar drejt performancës

Apliko si një moderator chati tani

Agjentët e call centerit Gjerman folës këtej

Please fill out the form below.

Fushat e shënuara me * janë të detyrueshme.

An error occured

Faleminderit shumë për aplikimin tuaj në Cloudworkers

Ne sapo kemi dërguar një email me të gjitha informacionet e rëndësishme tek adresa juaj e emailit. Ju lutemi kontrolloni kutinë tuaj postare tani dhe konfirmoni aplikimin tuaj duke klikuar në lidhjen e konfirmimit të përfshirë në email.

Sapo ta perfundoni, ne do të kujdesemi për aplikimin tuaj.

Rekomandoni këtë punë

Jeni po aq të bindur për meritat e ofertës sonë të punës sa edhe ne? Atëherë ju lutemi na rekomandoni të tjerëve!

Pyetje dhe përgjigje

Këtu do të gjeni pyetje të bëra shpesh. Thjesht trokitni në një nga pyetjet për të parë përgjigjen.

Absolutisht! Ju mund të punoni nga kudo në botë për sa kohë që keni një PC ose laptop dhe një lidhje të qëndrueshme në internet.
Secili moderator plotëson një listë dëshirash që tregon cilat orare mund të punojë dhe cilat jo. Plani per orarin javor krijohet mbi këtë bazë.
Ju duhet një laptop ose një kompjuter.Një kërkesë tjetër është një lidhje e besueshme në internet pasi puna nuk mund të bëhet pa internet.
Jo, absolutisht jo! Ne kurrë nuk kemi ose kurrë nuk do t'u ngarkojmë tarifa moderatorëve në ekipin tonë!
Gjinia nuk ka rëndësi për përzgjedhjen e aplikantëve për pozicionet në dispozicion.
Pagesat bëhen brenda 10 ditëve të para të punës së muajit për punën e bërë në muajin paraprak. Pagesat mund të bëhen ose përmes transferit bankar ose transferimit të Paypal.
Po, pasi kandidatët e suksesshëm punësohen në baza të pavarura, kërkohen fatura për të lëshuar pagesa. Sidoqoftë, nëse keni nevojë për ndihmë për këtë, drejtuesit e ekipit tonë do ta bëjnë këtë me kënaqësi.
Trajnimi është i detyrueshëm para se të filloni të punoni dhe të fitoni. Sidoqoftë, kjo do të kërkojë vetëm rreth një orë nga koha juaj dhe do të drejtohet nga një nga drejtuesit e ekipit tonë përmes skype ose telefonit.
Si profesionist i pavarur mund të bëni pushime kur të doni. Por ju lutemi na tregoni pak më parë në mënyrë që të përfshijmë pushimet tuaja në planet tona të ndërrimit.
Po, kjo është me të vërtetë e mundur për sa kohë që keni aftësi gjuhësore kompetente për atë projekt.
Po, pasi duhet të konfirmojmë identitetin tuaj dhe që jeni mbi 18 vjeç.
Po, informacioni juaj është i sigurt me ne dhe nuk do të ndahet për ndonjë qëllim tjetër. Të dhënat ruhen vetëm për bazën e të dhënave tona të punonjësve.
Për projektet tona të bisedave është e mundur të punosh vetëm si profesionist i pavarur.
Jo, nuk keni pse ia zbuloni askujt identitetin tuaj të vërtetë. Ju mbeteni plotësisht anonim për klientët.
Kontrata mund të anulohet nga të dy palët me njoftim paraprak në datën 15 të muajit më së voni në fund të muajit.
Kontratat janë nënshkruar, vulosur dhe dërguar si një kopje e skanuar me postë tek agjentët e rinj. Nëse kërkohet, ne do t'ju dërgojmë kontratën origjinale me postë.
Jo, e gjithë korrespondenca do të bëhet përmes postës elektronike dhe Skype.
Jo, ne do t'ju kontaktonim vetëm me telefon në një skenar jashtëzakonisht urgjent.
Ne i dërgojmë një email të automatizuar secilit aplikant disa minuta pasi kemi marrë aplikimin e tyre. Nëse nuk e keni marrë këtë, ju lutemi mbani dosjen tuaj të postave të padëshiruara dhe sigurohuni që të keni dhënë një adresë të saktë të postës elektronike.

Histori suksesi

Kjo është cfarë freelencerat tonë thonë

Katharine

Si nënë e 2 fëmijëve ishte shumë e vështirë për mua të gjeja një punë që do të më jepte mundësinë të kaloja mjaft kohë me fëmijët e mi. Kjo kohë ishte shumë zhgënjyese për mua, por unë isha me fat dhe fillova punën si moderatore bisede. Tani fitoj para nga shtëpia dhe mund të kaloj kohë me fëmijët e mi. Unë zakonisht punoj kur fëmijët e mi janë në shkollë. Nuk mund ta imagjinoj të bëj asgjë tjetër pasi aktualisht gëzoj lirinë që asnjë punëdhënës tjetër nuk mund të më jepte.

Katerina
Edward

Unë isha një zhvillues i faqes në internet, por gjithmonë përpiqesha të merrja paratë e mia nga klientët dhe ata gjithmonë gjenin një arsye për të paguar më pak. Por pastaj u punësova nga Cloudworkers dhe gjërat ndryshuan. Punëtorët e reve gjithmonë paguajnë, gjithçka që duhet të bëj është të përqendrohem në kryerjen e punës sime. Kjo punë më lejoi të punoja gjatë mbylljes prej virusit, por jo vetëm kaq, pasi një person që ka agorafobi dhe nuk i pëlqen të dalë në këtë punë më jep mundësinë të punoj nga shtëpia dhe të mos dal ose të jem në vende të mbushura me njerëz. Kjo eshte një punë e lehtë. Kjo eshte një punë argëtuese, ne mund të argëtohemi gjatë punës, paguhemi për të biseduar, ne jemi aktorë dixhitalë që luajnë rolin e personazheve të ndryshëm që krijojmë. Ne jemi autorë, duke shkruar një histori ndërsa bisedojmë me klientët. Gary dhe James janë gjithmonë aty për të na ndihmuar dhe unë e vlerësoj që ata nuk na hidhen në fyt kur ne bëjmë gabime, përkundrazi ata do të na tregojnë se si të bëhemi më mirë. Unë e vlerësoj udhëheqjen që kemi dhe dua t'ju falënderoj për një punë të mahnitshme dhe një mundësi të mrekullueshme. Sinqerisht mund të them se e dua punën time.

Eduard
Hannah

Gjithmonë kam pasur një ëndërr të tërheq ngrohtësi diku tjetër. Për ne skandinavët është si parajsa. Por një jetë në një vend të ngrohtë pa punë? Atëherë kisha një mik i cili punonte për Cloudworkers si një host bisede dhe pjesa tjetër është histori tani. Unë kam orë pune fleksibile dhe shumicën e kohës ulem në ndonjë plazh me laptopin tim dhe bisedoj. Unë jam duke jetuar ëndrrën dhe shpresa ime për të shijuar një jetë të lumtur në një vend të ngrohtë është realizuar.

Hana

Adresa dhe kontakti

Na shkruani nje mesazh

Cloudworkers AG
Brügglistrasse 11c
8852 Altendorf

Zvicer

Emaili: contact (at) cloudworkers.company
Telefoni: +41 55 508 73 44