Politika e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë është përpiluar për t'i shërbyer më mirë atyre që shqetësohen se si po përdoren 'Informacionet e Identifikueshme Personale' (PII) në internet. PII, siç përshkruhet në ligjin amerikan të privatësisë dhe sigurinë e informacionit, është informacion që mund të përdoret më vete ose me informacione të tjera për të identifikuar, kontaktuar ose lokalizuar një person të vetëm, ose për të identifikuar një individ në kontekst. Ju lutemi lexoni me kujdes politikën tonë të privatësisë për të marrë një kuptim të qartë se si ne mbledhim, përdorim, mbrojmë ose përndryshe trajtojmë Informacionin tuaj të Identifikimit Personal në përputhje me faqen tonë të internetit.

Çfarë informacioni personal mbledhim nga njerëzit që vizitojnë blogun, faqen tonë të internetit ose aplikacionin?

Kur regjistroheni në faqen tonë, sipas rastit, mund t'ju kërkohet të futni emrin tuaj, adresën e postës elektronike, adresën e postës, numrin e telefonit ose detaje të tjera.

Kur mbledhim informacione?

Ne mbledhim informacione nga ju kur regjistroheni në faqen tonë, plotësoni një formular, Hapni një Biletë Mbështetjeje ose futni informacione në faqen tonë.

Si i përdorim informacionet tuaja?

Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim nga ju kur regjistroheni, bëni një blerje, regjistrohuni në gazetën tonë, përgjigjemi në një studim ose komunikim marketingu, shfletojmë faqen e internetit, ose përdorim veçori të caktuara të faqes në mënyrat e mëposhtme: ata pas korrespondencës (biseda të drejtpërdrejta, pyetje me email ose telefon).

Si i mbrojmë informacionet tuaja?

Ne nuk përdorim skanimin e cenueshmërisë dhe / ose skanimin sipas standardeve PCI. Ne ofrojmë vetëm artikuj dhe informacione. Ne kurrë nuk kërkojmë numra të kartave të kreditit. Ne nuk përdorim Skanimin e Malware.

Informacioni juaj personal përmbahet prapa rrjeteve të siguruara dhe është i arritshëm vetëm nga një numër i kufizuar personash që kanë të drejta speciale të hyrjes në sisteme të tilla dhe u kërkohet të mbajnë informacionin konfidencial . Për më tepër, të gjitha informacionet e ndjeshme / të kreditit që furnizoni janë të koduara përmes teknologjisë Secure Socket Layer (SSL).

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie kur një përdorues fut, dorëzon ose akseson informacionin e tij për të ruajtur siguria e informacionit tuaj personal.

Të gjitha transaksionet përpunohen përmes një ofruesi të portës dhe nuk ruhen ose përpunohen në serverat tanë.

A përdorim cookies?

Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një sit ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj të Internetit (nëse lejoni) që u mundëson sistemeve të faqes ose ofruesit të shërbimit të njohin shfletuesin tuaj dhe të kapin dhe mbajnë mend informacione të caktuara. Për shembull, ne përdorim cookies për të na ndihmuar të kujtojmë dhe përpunojmë artikujt në shportën tuaj. Ato përdoren gjithashtu për të na ndihmuar të kuptojmë preferencat tuaja bazuar në aktivitetin e mëparshëm ose aktual të faqes, i cili na mundëson t'ju ofrojmë shërbime të përmirësuara. Ne gjithashtu përdorim cookies për të na ndihmuar të mbledhim të dhëna të përgjithshme në lidhje me trafikun e faqes dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të mund të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira të faqes në të ardhmen.

Ju mund të zgjidhni që kompjuteri juaj t'ju paralajmërojë çdo herë që një cookie po dërgohet, ose mund të zgjidhni të çaktivizoni të gjithë cookies. Ju e bëni këtë përmes cilësimeve të shfletuesit tuaj. Meqenëse shfletuesi është pak më ndryshe, shikoni në menunë e ndihmës të shfletuesit tuaj për të mësuar mënyrën e duhur për të modifikuar cookies.

Nëse i çaktivizoni cookies, disa veçori do të çaktivizohen. Kjo nuk do të ndikojë në përvojën e përdoruesit që e bëjnë përvojën tuaj në faqen më efikase dhe mund të mos funksionojë siç duhet.

Zbulimi i palëve të treta

Ne nuk shesim, tregtojmë, ose transferojmë ndryshe te palët e huaja Informacionin tuaj të Identifikueshëm Personalisht.

Lidhje të palëve të treta

Ne nuk përfshijmë ose ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë të internetit

Google

Kërkesat e reklamave të Google mund të përmblidhen nga Parimet e Reklamimit të Google. Ato janë vendosur për të siguruar një përvojë pozitive për përdoruesit. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Ne nuk e kemi aktivizuar Google AdSense në faqen tonë, por mund ta bëjmë në të ardhmen.

Si i trajton faqet tona sinjalet 'Mos Gjurmo' (DNT)?

Ne i nderojmë sinjalet DNT dhe nuk gjurmojmë, mbjellim cookies ose përdorim reklama kur ekziston një mekanizëm i shfletuesit (DNT).

A lejon siti jone ndjekje te sjelljes se paleve te treta?

Eshtë gjithashtu e rëndësishme të theksohet se ne nuk lejojmë ndjekjen e sjelljes së palëve të treta.

A mundet Spam te kete aksion

Akti CAN-SPAM është një ligj që përcakton rregullat për postën elektronike tregtare, përcakton kërkesat për mesazhet komerciale, u jep marrësve të drejtën të ndalojnë dërgimin e postës elektronike tek ata dhe parashikon dënime të ashpra për shkeljet.
Ne mbledhim adresën tuaj të postës elektronike në mënyrë që të: Dërgoni informacion, t'i përgjigjeni pyetjeve dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera.

Për të qenë në përputhje me CANSPAM, ne pajtohemi me sa vijon:

  • Mos përdorni lëndë të rreme ose mashtruese ose adresa emaili.
  • Identifikoni mesazhin si një reklamë në një mënyrë të arsyeshme.
  • Përfshini adresën fizike të biznesit tonë ose selisë së faqes.
  • Monitoroni shërbimet e marketingut me email të palëve të treta për pajtueshmëri, nëse përdoret një i tillë.
  • Nderoni shpejt kërkesat e zgjedhjes / çabonimit.
  • Lejoni përdoruesit të çabonohen, duke përdorur lidhjen në fund të çdo emaili.


Nëse në çdo kohë dëshironi të çabonoheni nga marrja e postave elektronike në të ardhmen, mund të ndiqni udhëzimet në fund të çdo emaili dhe ne do t'ju heqim menjëherë nga GJITHA korrespondenca.

Kontakt

Nëse ka ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, mund të na kontaktoni duke përdorur informacionin më poshtë.

Cloudworkers AG
Brügglistrasse 11c
8852 Altendorf

Zvicer


Emaili: contact (at) cloudworkers.company
Website: https://www.cloudworkers.company
Telefoni: +41 55 508 73 44

Përfaqësuesit e autorizuar: Oskar Broghammer - Bordi i Drejtorëve dhe nënshkruesi i autorizuar
Numri i identifikimit të kompanisë: CHE-323.571.120

Pyetje në lidhje me mbrojtjen e të dhënave: datenschutz (at) cloudworkers.company